10.7.2023, FIABCI Slovenija je pristopil k podpisu globalne listine »Building better lives« (»Gradnja boljših življenj«)

Ponedeljek, 10. julij 2023 - 14:00

V sodelovanju z UN-Habitat, 2000WSCA in raziskovalci iz Chaire ETI - IAE Paris, Panthéon Sorbonne poslovno šolo, je naša matična svetovna zveza FIABCI razvila temeljne vrednote in načela, ki ozaveščajo strokovnjake s področja nepremičnin o trajnostnih in odgovornih praksah na področju nepremičnin.

FIABCI-jeva globalna listina za strokovnjake s področja nepremičnin z naslovom »Building better lives« (»Gradnja boljših življenj«) je bila uradno predstavljena na 73. svetovnem kongresu FIABCI World Real Estate v Miamiju.

FIABCI bo listino predstavil v okviru političnega foruma Združenih narodov, ki se bo odvijal v New Yorku 13. julija 2023 v prisotnosti aktualnega svetovnega predsednika FIABCI g.Budiarse Sastrawinata in dosedanje svetovne predsednice FIABCI ga.Susan Greenfield.

Ob tej priložnosti želimo tudi v FIABCI Slovenija s podpisom priloženega dokumenta izkazati zavezanost k promoviranju in izvajanju tega strateškega dokumenta s strani FIABCI kot organizacije, ki združuje različne nepremičninske panoge ter združenja nacionalnih/multinacionalnih predstavnikov industrije nepremičnin.

Listina »Building Better Lives« je dostopna spodaj.